3 dolog, ami biztos, ha dreadlockot viselsz

Van egy olyan szent hármas a raszta haj világában, melyet biztosan meg fogsz tapasztalni viselete során. Kinek mi a jó, a legjobb, ha mind megpróbálod élvezni. Mivel ha nem élvezed, szenvedős napok elé nézel.

Az egyéniségednek megfelelően nézz szembe a világgal.

1.    Meg fognak bámulni az emberek

Ezt szó szerint értsd, az utcán, tömegközlekedésen, buliban. A hajad feltűnést kelt, hiszen Magyarországon még nem oly nagyon elterjedt ez a viselet. Pont emiatt is fontos, hogy karban tartsd a raszta tincseid. Mivel ha belegondolsz, bármit is teszel, megnéznek és véleményt formálnak. Tehát ez ellen nem tehetsz. Viszont a véleményt nagyon is befolyásolhatod. Igényes öltözködéssel, ápoltsággal és a raszta hajad szép állapotával. Ha elhanyagolt a rasztád, igénytelennek fognak tartani. Ha ápolt,akkor még több jó benyomást keltesz bennük, ami a közösségi életed javára fog válni.

Raszta haj készítése, raszta haj javítása, raszta haj hosszabbítása

2.    Kérdésekkel fognak bombázni

Méghozzá ismétlődő, néha bugyuta kérdések százaival a fogsz minden nap találkozni a dreadlockkal kapcsolatban. Megértem a kérdezőt,mert érdeklődik. Szeretné érteni,tudni a dolgokat. Mivel nem sok rasztával találkozott eddig, hiszen tőled kérdezi meg először, így valószínűleg nincs sok tudomása erről a dologról eddig. Nagyon fogod unni idővel ezeket a kérdéseket, de legyél kérlek türelmes velük. Csak érdeklődnek, barátkoznának.

3.    A másik nem érdeklődése felerősödik

Nem hinném, hogy ezen ok miatt azonnal mész, és levágatod a hajad. Inkább örülj neki Te is. Élvezd az életed, ameddig fiatal vagy. Ha már koros vagy, még inkább élvezd ki minden pillanatát, hisz Te magad is tudod, milyen egy csoda az élet maga. Törődj másokkal, ismerj meg minél több embert, nézetet, gondolkozásmódot. Legyél nyitott mindenre, és élvezd a mindennapokat ezzel a hajviselettel.
Remélem érted, mire céloztam itt most.

Facebook Comments
Te is nyugodtan oszd meg olyanokkal ezt a cikket, akiket érdekelhet:

You may also like...