A dreadlockkal nem változik meg az életed

Itt most nem arról lesz szó, amire elsőként gondolnál rasztaként. Hanem egy általános pszichológiai problémáról írnék neked, mely az emberekre oly jellemző. Csak mert valaki rastává válik külsejében, nem fogja az a belsőjét azonnal megváltozni. Sajnos sokan egy szakítás után, egy munkahely váltás vagy bármilyen rossz élményt követően, azonnal raszta hajat akarnak csináltatni. Mert azt hiszik, hogy ez a külső változtatás meg fogja teljesen változtatni a belső világokat is (méghozzá azonnal). Hát, a raszta készítők élnék a legjobban, hogyha ez egy működő módszer lenne. Mert rengeteg munkájuk lenne, milliomosok lennének pillanatok alatt. De sajnos nem így van, sőt egy csomó időt fájdalmad és pénzt áldozom fel azért, hogy rájöjj, hogy nem a rasztát kellett volna elsőként megszerezned. Hanem magadban tisztázni a gondot és ki húzd magad a veremből. 

Raszta haj készítése, raszta haj javítása, raszta haj hosszabbítása

Mint minden esetben, itt is először a belső világodat kell átalakítani és utána kell külsőd hozzá alakítani. Hogy a kettő harmonizáljon.

Azt nem állítom, hogy a raszta bevállalása aztán nem egy hatalmas nagy változás az ember életében. Viszont ezt egy pozitív alappal kell elindítani, egy letisztult belsővel, problémák áradata nélkül. Mivel nem az előnyét fogjuk élvezni a rasztának, hogy ha negatívan indulunk neki. Ettől várni a változást nem egyéb, mint várni a sült galambra, ami nem akarna érkezni…

A változást külső beavatkozással lehet elérni.

Remélem ezek után nem lesz kevesebb dreadlock a világban – akár Magyarországon. De mégis többen fognak úgy belevágni a dologba, hogy tudják mit akarnak, mire és miért is van szükségük. Nem pedig csak egyszerűen menekülni akarnak a külsőségek mögé… Ami lehetetlen elvárás egy frizurától!

Facebook Comments
Te is nyugodtan oszd meg olyanokkal ezt a cikket, akiket érdekelhet:

You may also like...