Kik készítenek dreadlock hajat?

kik készítenek dreadlock hajat

Hát persze, hogy a raszta haj készítők. De nem olvasnál erről egy cikket, ha olyannyira egyértelmű lenne. Hol találhatunk ilyen embert? Hogyan keressünk rá a neten? Ki aktív még ilyen területen egyáltalán? Honnan tudom, hogy meg tudja-e csinálni, amit akarok magamnak?

Azért figyeljünk arra is, hogy ne egy gyakorlatlan valakit válasszunk.

Teljesen jogos az összes kérdés, és még sok hasonló. Mint ahogy minden Google keresésénél, kulcsszavak mentén gondolkozzunk. Rasta haj készítés, vagy raszta haj javítás, dreadlock hosszabbítás, stb. stb. Már van is egy kis kiindulási pontunk. Nagyon jó! A honlapok és hirdetések mentén már van is elérhetőségünk a kért „szolgáltatáshoz”. Nézzük meg, a honlap frissességét, vagy a hirdetés feladásának dátumát, hogy jelenleg is aktuális legyen az ajánlata a raszta mesternek. Minél újabb a tartalom, annál valószínűbb, hogy még jelen pillanatban is gyakorlatban van a dreadlock terén, és gyorsan is fog megkeresésünkre válaszolni. Nézzük meg a képeit, kérjünk tőle videót. Alaposan járjuk körbe, hogy tényleg jó-e ebben, nem pedig csak letöltött egy képet a hirdetéséhez a netről. Az árnál pedig pont az ellenkezőjét kérem annak, amit szeretnél hallani. NE A LEGOLCSÓBBAT KERESD! Ez a szabály mindenek felett áll. Ha nem kéri meg az árát, valószínűleg nem jó abban, amit csinál, vagy nem is csinált még sokat. Csak próbál betörni a piacra, kis zsebpénzt keresni olyannal, amihez nem is igazán ért! Akkor a másik igazán fontos dolog, hogy akinek honlapja is van, az mindig élvezzen előnyt a csak apróhirdetésessel szemben. Miért? Mert honlapra költeni kell pénzt, egyszer egy nagyobb összeget, majd rendszeresen azt fenntartani. Aki ezt hajlandó megfizetni, annak biztosan megéri, azaz sok raszta ment már át a keze között. És Te ezt keresed!

Városi legenda oszlatás: Nem, csak mert valakinek van raszta haja, ne menj oda hozzá, hogy megcsinálná-e neked. Ha valaki vesz egy Nike cipőt, Te oda mész hozzá megkérni, hogy csinálna- neked egy ilyen cipőt?
Másik tévedés pedig, hogy fodrász szalonba belépve rasztát kérünk tőlük. Ez is a haj művészete, ebben igazad van. Viszont pont, hogy a kócolása, fodrászok szempontjából a rombolása történik meg a dreadlock készítésének folyamata közben.

Raszta haj készítése, raszta haj javítása, raszta haj hosszabbítása
Facebook Comments
Te is nyugodtan oszd meg olyanokkal ezt a cikket, akiket érdekelhet:

You may also like...