Az oldalt felnyírt fiús dreadlock 3 ismérve

Az oldalt felnyírt fiús dreadlock 3 ismérve

Nem kizárt, hogy már Te is találkoztál ilyen dreadlockkal. Igazán divatos lett a Vikingek sorozat elterjedésével, melyről már írtunk.

1. Ismérve a felnyírt fiús dreadlocknak

Nagyobb eséllyel fogsz ilyet férfiaknál látni, természetesen a nőket sem szabad kizárni ebből. Viszont hazánkban jelen pillanatban még az ennyire kemény, kedvesen mondva barbár horda vezetőjéhez hasonló kinézetet a társadalom elöregedett rétege igazán szúrós szemmel nézi. Ezen a férfi kategórián belül is inkább a 25 felettiek, akár inkább a 35 feletti választja. Az arcuk formájához sokkal jobban illik az oldalt lenyírt haj, mint a teljes fejen, mindenhol bolyhosan kiálló raszta tincsek.

2. Ismérve a felnyírt fiús dreadlocknak

Nagy eséllyel párosul hozzá szakáll vagy legalábbis erősebb borosta, hiszen így még inkább elnyújtja az arcot, és távolabb áll a a kerek fejű fiatal rasztáktól. Így szeparálva el magát kimondatlanul attól, hogy felnőni nem akarok személy a dreadlock hordozója. Épp ellenkezőleg, tisztában van a kora adottságaival és az ahhoz illő megjelenéssel.

Természetesen ahány ház, annyi raszta.

Raszta haj készítése, raszta haj javítása, raszta haj hosszabbítása

3. Ismérve a felnyírt fiús dreadlocknak

Nem jó, ha össze tévesztjük a tarkónál is felnyírt dreadlockkal, mert ebben az esetben nem arról van szó. Annak a copfja sokkal magasabban szokott elhelyezkedni, mint a képen látható delikvensnek. A körbe felnyírt haj igazán fiatalos, sokaknak van olyan, ellentétben ezzel a stílussal.

Máris jobban be tudjuk azonosítani ezt a stílust, ugye? Nagyon helyes, ügyes vagy ismételten! Megérte elolvasni ezt a cikket is.

Facebook Comments
Te is nyugodtan oszd meg olyanokkal ezt a cikket, akiket érdekelhet:

You may also like...