A stílusérzéked raszta hajjal még jobban hozd ki

A stílusérzéked raszta hajjal még jobban hozd ki

Sajnos rossz hírem van, ha csak azért lettél raszta hajú, hogy megúszd a hajjal bíbelődést. A dreadlockkal is kell foglalkozni, csak hogy azzal teljesen másképpen, mint az eddigi hajaddal. A válasszal nem is várnék tovább, hogy miért fontos ez. Pontosan azért, mert a rasta miatt feltűnőbb leszel, az embereknek jobban szemet szúrsz. Tehát ebből adódóan több kritikus szem is irányul rád, és jogosan. Ha már így feltűnősködsz, akkor adj is magadra, és ne pedig nekik adj okot, hogy beléd kössenek. Hidd el, a hajadra fog ez válni, hogy figyelsz megjelenésedre. Én most nem a milliméter pontosan kiszedett szemöldökre gondolok. De azt a piszkos nadrágot már nem illene felvenned, amit egy hete újra felhúzol, mert úgy is csak vásárolni mész el (3-4 óra a plázában vagy egy bevásárló központban). Vagy ne fogkrémes pólóban indulj el, mert a tükörbe se nézel, mielőtt kilépsz a házból.

Raszta haj készítése, raszta haj javítása, raszta haj hosszabbítása

Az után jöhet a következő szint, hogy munkába vagy suliba kicsit jobb kinézettel indulj meg. Hagy csorgassa a másik nem érted a nyálát (senkit nem akarok megsérteni, ha azonos nemű érdekel, hát csak rajta). De egy a lényeg, hogy fordítsd előnyödre a feltűnőséget, és ne hátrányod származzon belőle. Egy biztos, hogy figyelmet fogsz kelteni.

Ez igazán különleges megjelenés.

Legyél ügyes, legyél egy raszta hadvezér, ne pedig egy bugris középkori paraszt. Ez mind rajtad múlik, hogy hogy állsz hozzá fejben, hogy hogyan is indítod el a napodat saját magad számára!

Facebook Comments
Te is nyugodtan oszd meg olyanokkal ezt a cikket, akiket érdekelhet:

You may also like...