Csak mert raszta vagy, azért lehetsz modern is

Csak mert raszta vagy, azért lehetsz modern is

Nagyon sok jelenleg is raszta viselő személy szenved egyfajta kettősségben. Úgy érzi, hogy a társadalom illetve a „többi raszta” rá helyezi azt a nehézséget, hogy természetközelinek, hippinek, elszálltnak és nem e világinak kell lennie. De ez csak egy érzés, ami benned van. Egyrészt a jog nem engedi meg senkinek, hogy ilyen érzést a másikba sulykolhasson. Másrészt pedig csak azok ilyesfajta véleményével találkozol, akik rossz élmények számodra, mert ilyen miatt megszólnak. De valójában ha bele gondolsz, mennyi emberrel találkozol egy nap, egy héten, egy hónapban. Akkor ehhez képest pedig egy kezeden megszámolod az e fajta sztereotípiát sulykoló személyeket. Valójában csak párak, és pont hogy a mai korba nem illeszthető személyek azok, akiktől ezt megkapod. Csakhogy a negatív élmény miatt marad meg benned jobban a véleményük. de pont ahogy most el is hangzott, ez csak egy vélemény. Tehát nem kell, hogy eggyé válj vele! Sőt, ne is tedd ha nem akarsz!

Viselkedj természetesen ez is csak haj.

Raszta haj készítése, raszta haj javítása, raszta haj hosszabbítása
  • Nyugodtan járj öltönyben, divatosan ha úgy érzed jól magad! Látni fogja a környezeted is, mennyire igényes is vagy Te valójában.
  • Nyugodtan olvass, miközben mások partyba járnak. Hosszú távon te fogsz többet profitálni szokásodból!
  • Csak mert ilyen a hajad, nem kell eltűrnöd a beszólásokat, hogy biztosan drog fogyasztó vagy, és megbízhatatlan alak!
  • Ne támadj, ha megszólnak, csak hagyd ott a támadót. Hiszen ezzel Te nyered meg az illem és etikett szerinti csatát, ami a társadalomban „több pontot ér”, mint a szócsatában csúnyábbat mondani.
  • Használj nyugodtan tabletet, laptopot az utcán, ülj be egy kávézóba és ott tanulj. Válj a korunk részévé!
  • Ne engedd, hogy megutáltassák veled a rasztádat, mert azt értékeltetik veled, hogy nem tartozok ebbe a korba és ebbe a társadalomba vele.  A cél nem az kell, hogy legyen, mindenkinek megfelelj, ami 7 milliárd Te-t jelentene. A lényeg az, hogy valóban olyan életet élj, ami aktív és tetszik számodra.
Facebook Comments
Te is nyugodtan oszd meg olyanokkal ezt a cikket, akiket érdekelhet:

You may also like...