Dreadlock, neked már van?

A dreadlock egy olyan életstílus része, ahol a haj egyfajta jelkép is. Nektek is van már rasztátok, vagy még nincs? Nem csak, hogy jól néz ki, de nagyon sok szempontból is hasznos tud lenni, valószínűleg, aki már egy ideje viseli, az tudja, érzékeli mindezt. Akinek még ugyan nincs, de tervezi, mindenképp pozitív jelzőkkel tudjuk illetni és buzdíthatjuk arra, hogy egy próbát amúgy is megér. Természetesen, egy két dolog benne van a pakliban, ami talán zavaró tud lenni bizonyos időközönként, de a rengeteg jó és hasznosság ellenére ezek mind elhalványulnak.

Dreadlock, neked már van 01

Általában, a túl hosszú dreadlock szokott problémás lenni, mert folyton rá ülünk, vagy mindenbe belelóg, akkor is felfogtuk a tincseket. A túl rövid, pedig azért, mert nem lehet még összefogni és ez végett sokszor a szemünknek ez zavaraó lehet, de mindenre van megoldás! Azt sem hagyhatjuk ki, hogy a többség, bizonyára már megkapta azt a rengeteg kérdést, miután rastás lett. Mint pl.: Hogyan mosod/ tisztítod a hajad? Nem “büdös”? Hogy tudsz ezzel élni? Mit szólnak hozzá mások? Hogy, hogy rasztás lettél? Mi az a kós a fejeden? stb. Ezek, mind azok a tipikus kérdések, amikre azért általában nehezen tudunk válaszolni, vagy már éppen nem is szeretnénk, mivel folyton megkapjuk őket. Mindenkinek, megvannak a szokásai a dreadlockjával kapcsolatban, mindenki másképp mossa, más időközönként és más okuk volt arra, hogy rasztásaok legyenek.

Raszta haj készítése, raszta haj javítása, raszta haj hosszabbítása

De fontos, hogy beütemezzünk pár olyan dolgot a hajunkkal kapcsolatban, amiről biztosan tudhatjuk, hogy nem roncsoljuk a tincseket és mindez melett biztosak lehetünk abban, hogy jól kezeljünk. Ebben az esetben, a rasta szalonoktól tudunk információkat kérni, hogy ők mit javasolnak, mert még az is kiderülhet, hogy pár éven keresztül tévhitekben éltünk. Akár rasztások vagyunk, akár csak tervezzük, hogy azok leszünk, érdemes ellátogatnunk rasta szalonokba, hogy kikérjük a vélemyényeket olyan raszta készítőktől, akiknek jó pár év a kezükben van és tegyünk a remek hajunkért, akár kinézetről legyen is szó, vagy az egészséges tincsekről. De ajánlani, mindenképp tudjuk a hajstílust, hiszen nagyon szerethető és vagány is egyben, illetve, sok pozitívuma van.

Dreadlock, neked már van 02
Facebook Comments
Te is nyugodtan oszd meg olyanokkal ezt a cikket, akiket érdekelhet:

You may also like...