Dreadlock ékszerek

Ezernyi féle, fajta dreadlock ékszer létezik és szebbnél szebbek. Vajon melyikek a legismertebbek és mire szolgálnak? Illetve mennyire gyakoriak Magyarországon? Tartsatok velünk és máris megkapjuk a válaszokat. A rasta hajnak is gyártanak ékszereket, ezek közül az egyik legismertebb a fagyöngy vagy ismertebb nevén hajgyöngy nevezetű dísz. De ez melett találhatók még sok számban hajgyűrűk, hajtekercsek stb. Sok féle dísz közül tudnánk válogatni. Ezek arra szolgálnak, hogy feldobják a tincseinket, elvégre tényleg jól néznek ki. De azt tudjuk miből készülnek? A hajgyöngyök többsége fából van, ezért is szokták a fentebb említett fagyöngy néven is emlegetni. A hajgyűrűk többsége, valamiféle könnyű fémből készül (báris a többség), de ezen kívül számos rasztahaj dísz létezik, közöttük hasznos eszközök, mint például hajgumi. Direkt rasta hajgumit is lehet kapni, kendőket stb. Magyarországon nem éppen a legelterjedtebbek, de látni lehet a használatukat az emberek kb. 10/20%-nál. Ha összhangba tudjuk őket a hajunkkal, feltudja dobni a dreadlockjainkat.

Dreadlock ékszerek 01

Azt azért érdemes megfigyelnünk, hogy alvásnál nekünk mennyire kényelmesek ezek az ékszerek. A rasztagyűrűk többsége, könnyű fémből készül, hogy egyszerűen rátudjuk helyezni a tincseinkre, de ez végett alvásnál is deformálódhatnak. Vagy vannak a keményebb anyagokból készült ékszerek amikkel inkább azért kell vigyázni, nehogy az alvás közepette forgolódásban nyomja a fejünket. Természetesen, mindent meglehet oldani, ez inkább már a kreativitáson múlik, ha nem szeretnétek minden este cserélgetni az ékszereket. Ezeket a dreadlock díszeket otthon sajátkezűleg is eltudjuk készíteni. Persze ez is leginkább a kreativitás kérdése, hogy kinek mi tetszik és mit tesz a tincseire.
Annyi biztos, hogy a hajgyűrűk, amik könnyűek és formázhatóak, azért is jobbak, mert kevésbé zavaróak az alvásnál, de tény, a fent említett deformáció annál könnyebben szóba jöhet.

Dreadlock ékszerek 02


Ilyenkor mondják azt, hogy mindennek van előnyös és előnytelen oldala. De ez is segíteni tud a választásban, hogy kinek melyik válik be jobban. Ha érdekesnek találjátok a cikket, akkor tartsatok velünk a további cikkeinknél is. Igyekszünk összeválogatni az érdekesebbnél érdekesebb témákat a számotokra!

Raszta haj készítése, raszta haj javítása, raszta haj hosszabbítása
Facebook Comments
Te is nyugodtan oszd meg olyanokkal ezt a cikket, akiket érdekelhet:

You may also like...