Dreadlock kérdés, válasz

Mindig van valami kérdés ha az ember dreadlock és mindig kell valami választ is megadnunk a kérdésekre. Nagyon gyakoriak, a mivel és hogyan mosol hajat? Mióta vagy rasztás? Miért lettél rasta? Stb. Ezek a kérdések inkább hozzánk rasztásokhoz szólnak, de nekünk is vannak kérdéseink azokhoz akik értenek a dredhez. A raszta szalonokban minden kérdésünkre tudnak válaszolni, ezért is jó ha hozzájuk fordulunk. A mi kérdéseink általában azok, hogy: Hogyan és mivel mossam a tincseim? Miért állnak ki a babahajak? Lehet e hosszabbítani? Festhetem e? Fel lehet e valami elegáns kontyba kötni? Nem esik le? Mennyire tartós? Milyen időközönként kell javíttatni? És így tovább. Természetesen itt és most is megválaszolunk pár kérdést, de a legbiztosabb, ha ezt a rasztázótól kérdezitek meg, mert ő biztosan tudja és a legjobbat ajánlja mindenkinek.

Dreadlock kérdés válasz 02

Nos az, hogy mivel mossuk, szinte nem is kérdés, hiszen a többség sampont használ, de az nem mindig válik be és sajnos, előbb utóbb lesznek neki hátrányai. Inkább a szappant ajánlják többen, abból is a háziszappant. Az, hogy mégis hogyan mosd meg, ez már inkább a kitapasztalás kérdése, viszont az már jobban számít, hogy milyen időközönként. Ámbár vannak akik ritkán ,és vannak akik hetente megmossák. A legideálisabb átlagosan a 2 vagy 3 hetente tisztítás. A festés egy kevésbé ajánlott dolog, de ha valaki szeretné, megteheti, csupán nem túl egészséges a tömör hajból való tincseknek. A szőkítés pedig még attól is inkább felejtősebb, hiszen az roncsolja a legjobban. Illetve, előfordulhat hogy később a javítások alkalmával, előbukkannak olyan hajszálak, mik teljesen más színűek és így sajnos foltos lesz a raszta, ami pedig nem igazán kedvező a viselőjének.

Raszta haj készítése, raszta haj javítása, raszta haj hosszabbítása

Hogy mikor kell javítani? Ez átlagosan kettő vagy három havonta egyszeri alkalom, de nem feltétlen kell betartani, viszont ha tovább húzódik, akkor számolnunk kell azzal, hogy sokkal több időt kell a székben csücsülnünk, mert annál több időt vesz igénybe, na és persze a hosszú várakozás végett, annál inkább hasonlítunk majd egy szénaboglyára. Természetesen rengeteg kérdés van még, amire válaszolni lehetne, de abból nem egy cikk, hanem egy könyv íródna, ezért a fontosabbakat röviden levázoltuk neked, hogy lásd, miket tehetsz a hajadért. Gyűjtsetek rengeteg kérdést és a rasta szalonokba lehet bombázni a készítőket.

Dreadlock kérdés válasz 01
Dreadlock kérdés válasz 01
Facebook Comments
Te is nyugodtan oszd meg olyanokkal ezt a cikket, akiket érdekelhet:

You may also like...