Kérdés a dreadlock női haj

kérdés a dreadlock női haj

Azért a divat női oldala ugyebár mindig gyorsabban mozog és változik, mint a másik nemé. Nincs ez másképpen a rasztán belül se. Már nem is könnyű egyedinek lenni a hölgy rasztáknak, mert pár éven belül az egyén stílusa is divatossá tud válni egy jó fél évig.

Ha szeretnél gyors hajnövesztést.

Az, hogy most éppen a rövid vagy a hosszú normál hajas frufru van a divat palettán, esetleg rengeteg kiegészítő kerül a tincsekre, évek óta ott van a levegőben. A fesztiválok által elindított új hippi kinézetű hullám, melyre a kép megosztó közösségi médiák is rásegítettek, elterjedt a fejtetőn meghagyott normál hajas, alul pedig nem is feltétlen vékony átmérős tincsek párosa. De kezd már megjelenni a kicsit felnyírt hajú női raszta kategória is, illetve a néhol hosszabbított, máshol röviden hagyott dreadlock fajta is. Valójában amik kombinációjával találkozhatunk ezeken a stílusokon belül, azok az alábbiak. Arról pedig nem is kell beszélnünk, hogy pár éve állandó divat a nőknél, hogy tincseik végét nem horgoltatják vissza.

Raszta haj készítése, raszta haj javítása, raszta haj hosszabbítása
  • Van-e valamelyik részen bele nyírva a hajba, akár pár milliméteres mérettel vagy nincsen. Ha van, melyik részen, és mekkora méretben?
  • Van-e kiegészítő a dreadlock hajban, és ha van, fém vagy fa-e? Színvilág?
  • Van-e meghagyott normális haj rész a fejen. Ha van, az frufru-e, vagy csak a fejtetőn lett meghagyva, esetleg a tarkónál? Amúgy ez a normál haj rész be lett-e fonva külön?
  • Hosszabbítás történt-e olyan módon, hogy a fej alsó vagy felső része jóval hosszabb a másik felénél? Esetleg csak pár tincs lett meghosszabbítva?

Ha megnézzük, ezek kombinációjából még elég sokfajta divatos kinézetet hozhatunk létre, és itt még a tincs vastagság, a tincsek színe nem is került szóba, hiszen az állandó változó a raszták közösségén belül.

Facebook Comments
Te is nyugodtan oszd meg olyanokkal ezt a cikket, akiket érdekelhet:

You may also like...