1. Rész: “Oda lesz a szép hosszú hajad!”

Ha raszta hajon gondolkodsz, vedd számításban, hogy a tincsek elkészítése során az összhosszúság változik, hiszen gondolj csak arra, ha feltupírozod a hajad! A változás mértéke attól függ, mennyire dús és mennyire vastag szálú a hajad. Amennyiben a vastagszálú, dús hajúak táborát erősíted, úgy jó hírünk van a számodra: az összhatás nem fog sokat változni.         Amennyiben viszont ritka, vékony szálú hajad van, abban az esetben a hajhossz akár felére is összeugorhat, így érdemes előtte számításba venned, hogy mennyi ideig is növeszted a hajad a kívánt végeredmény elérése érdekében.

Raszta haj készítése, raszta haj javítása, raszta haj hosszabbítása

Van azonban egy jó hírünk: ha türelmetlen vagy és már holnap derékig érő rasztát szeretnél a rövid, ritka hajadból, megoldás lehet a hosszabbítás, amely során a tincseket előre elkészített műhajjal hosszabbítjuk meg, amelyet a későbbiekben akár el is lehet távolítani, ha elérted a kívánt hosszúságot.

Pár gondolat a haj hosszabbításról.

További előnye ennek a hajviseletnek, hogy ha ritka hajúként mindig irigyelted a dús copfokkal rendelkező társaid, rasztaként ez a problémád is megoldódik.

Facebook Comments
Te is nyugodtan oszd meg olyanokkal ezt a cikket, akiket érdekelhet:

You may also like...